Search form

Aktiviteter i Region Sjælland

Aktiviteter for InterForce Region Sjælland 2017

InterForce Region Sjælland arbejder på nedenstående arrangementer i 2017. Datoer vil blive meldt ud så snart de sidste detaljer er på plads. Aktivitetsoversigten opdateres løbende.

Besøg ved Gardehusarregimentets Veteran Panser - og Køretøjsforening.

24. april: Sejlads med fregatten IVER HUITFELT fra Flådestation Korsør til Sj. Odde. Eksklusivt arrangement om bord på en af Søværnets fregatter. Under sejladsen vil der være foredrag om forsvarets opgave ifm. fjernelse af kemiske våben i Libyen.

Besøg ved Åben Hede i Oksbøl

Besøg ved Frømandskorpset. Arrangementet vil give indblik i frømændenes hverdag i Kongsøre og giver information om optagelsen og uddannelsen i korpset. Aktive frømænd vil fremvise deres materiel og fortælle lidt om deres job.

7. juni: Besøg på Søværnets Center for Våben, Sj. Odde. Vi kommer til at høre om skolens uddannelser og se på skydning mod flyvende mål.

Åbent Hus Flådestation Korsør

5. september: National Flagdag. I Samarbejde med Slagelse Kommune gennemfører Gardehusarregimenteten march gennem byen med efterfølgende parade og let underholdning påNytorv i Slagelse. Alle er velkomne til at møde op og hylde vores soldater.

9. september: Katastrofe Beredskabets Dag

16. september: Åbent Hus på Gardehusarkasernen.

Oktober-december: Hagljagt i Jægerspris

 

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE