Search form

Aktiviteter i Region Midtjylland

 Kommende aktiviteter i 2017

16. november og 6. december - InterForce Jagter

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

Tilmelding kan ske på https://da.surveymonkey.com/r/InterForceJagter2017

 

Tidligere aktiviteter i 2017

6. maj - Åbent hus Dragonkasernen i Holstebro

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er, og hvorfor det er vigtigt at der støttes op. 

 

18. maj - Besøg ved Jægerkorpset

Der inviteres til netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til Jægerkorpsets område, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. 

 

11. august - Golfdag

InterForce Region Midtjylland inviterer medlemsvirksomhederne til golfdag i Randers.

 

19. august - Classic Military Show

Finderup. Ved dette åbent hus arrangement deltager InterForce med en informationstand, med det formål at oplyse og informere de besøgende om InterForce-projektet. 

 

2. september - Åbent hus Skive Kaserne

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er og hvorfor det er vigtigt at der støttes op omkring InterForce. 

 

13. september - Skydning

Få muligheden for at prøve kræfter en del af det at være soldat og deltage i en hyggelig skydekonkurrence. Der konkurreres i tre hold og der bliver mulighed for både at skyde med pistol, gevær og afprøve en række militære færdigheder.

 

3. oktober - Virksomhedsbesøg

Netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til en virksomhed som Systematic, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. Mødet kombineres med et oplæg fra en ekstern person, som giver et relevant oplæg. 

 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE