Search form

Aktiviteter i Region Midtjylland

Kommende aktiviteter i 2017

11. august - Golfdag

InterForce Region Midtjylland inviterer medlemsvirksomhederne til golfdag i Randers.

 

19. august - Classic Military Show

Finderup. Ved dette åbent hus arrangement deltager InterForce med en informationstand, med det formål at oplyse og informere de besøgende om InterForce-projektet. 

 

2. september - Åbent hus Skive Kaserne

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er og hvorfor det er vigtigt at der støttes op omkring InterForce.

 

14. september - Virksomhedsbesøg

Netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til en virksomhed som Systematic, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. Mødet kombineres med et oplæg fra en ekstern person, som giver et relevant oplæg. 

 

16. november og 6. december - InterForce Jagter

I Tirstrup øvelsesterræn. Jagterne er for medlemsvirksomheder i Region Midtjylland og afvikles på militærområder. En helt særlig oplevelse.  

 

Tidligere aktiviteter i 2017

6. maj - Åbent hus Dragonkasernen i Holstebro

InterForce er repræsenteret med en stand ved dette offentlige åbent hus-arrangement for at informere og oplyse besøgende om, hvad InterForce er, og hvorfor det er vigtigt at der støttes op. 

 

18. maj - Besøg ved Jægerkorpset

Der inviteres til netværksmøde for støttevirksomheder i Region Midtjylland. Det er helt unikt, at få adgang til Jægerkorpsets område, hvilket skal give medlemsvirksomhederne en stor oplevelse. 

HVEM STØTTER INTERFORCE I DIT OMRÅDE